Dell Alienware AW2723DF vs ASUS TUF Gaming VG27AQML1a

Bu fiyatlara çıkmayı düşünmüyorum ama diğer modeller de pek içime sinmedi açıkçası, ps5 için zamanında 4k bir tv aldım ama oled değil. Hem fps hem de hikayeli oyun oynayan birisiyim o yüzden alacağım monitörün beni tatmin etmesi ve sistemin performansını karşılaması çok önemli. Sistemimde 4090 ve ryzen 9 7900x3D kombosu var, haliyle bu denli yüksek bir sistemde ister istemez yüksek bir monitör almak şart oluyor. Hem yüksek hz değeriyle hem de güzel bir görüntüyle oyun deneyimi yaşamak istiyorum açıkçası, 40000 lira özellikle de monitör için büyük bir mebla o yüzden aşırı kararsız durumdayım ki zaten yazdığım mesajdan da anlaşılıyordur😁
Demem o ki ne asus ne de dell/lg olsun ama bu modellerin arasında öyle bir şey olsun ki "heh, işte bunu arıyorum ya" diyebileyim.
 
Arkadaşlar selam, 4090'lı bir sistem için monitör arıyorum, 4K 60Hz televizyonum olduğundan 2K ve yüksek Hz değerine sahip modellere yöneldim. Bu iki model arasında kaldım. Aralarındaki fiyat farkı da gözönünde bulundurularak sizce hangisi tercih edilmeli? Ayrıca bu modeller dışında 2K 240 ve üstü Hz değerlerine sahip modeller de önerebilirseniz sevinirim, bir kez alacağımdan olabildiğince problemsiz ve üst perdeden bir ürün istiyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.
düşünmesem de başka iki model
40000 bandına çıkabiliryosanız bu OLED monitörlerden birini alabilirsiniz çok güzel monitörler
Karşılaştırma
 
Merhaba, monitör aldınız mı? Deneyimleriniz nelerdir?
 
Merhaba, monitör aldınız mı? Deneyimleriniz nelerdir?
Merhabalar, geç yanıtladığım için kusuruma bakmayın. Asus Rog Swift OLED PG27AQDM modelini satın aldım, neredeyse 3 aydır kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Özel olarak merak etiğiniz şeyleri sorabilirsiniz, anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım :)
 

Geri
Yukarı