Gigabyte G24F-2 vs MSI G2412

Gredes

Decapat
Katılım
18 Nisan 2022
Mesajlar
59
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel Core I5 12400F
Ram: 2x8 Corsair Vengeance 3200 MHz
Depolama: Adata Legend 710 512gb m2 ssd
Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB
PSU: Corsair CV550
Kasa: Asus Tuf GT301
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Selamlar, bu konuda çok kararsız kaldım. çok yazı okudum çok video izledim yani okudum araştırdım ama yine de arada kaldım. Öncelikle:

1) Benim için renk kalitesi önemli, en azından bu fiyat bandında hangisinin renk kalitesi daha iyidir izlediğim birkaç testte Gigabyte'ın renklerinin daha turuncuya yakın olduğunu gördüm. Yani MSI daha iyi gibi geldi ama sanırsam istatistikler tam tersi yönde.

2) Ghosting ve Ölü Piksel sorunu hangisinde daha az yaşanır ortalama olarak? ( Gigabyte ölü piksel konusunda daha kötü diye biliyorum ama Ghosting konusunda bir fikrim yok.)

3) NVIDIA G-Sync teknolojisi hangisi destekliyor veya desteklemiyor?

4) İkisinde de asansör sistemi var mı yukarı aşağı şekilde?

5) Kutunun içerisinde Display Port kablosu çıkıyor mu?

Bunlara göre hangisi alınmalı, hangisinin alınması daha mantıklı? Tek tek cevaplarsanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel olursa iade edersiniz. Gigabyte bu monitörü tam f/p. Amd freesync premium G-sync ile aynı şey gibi düşünebilirsiniz 2 monitörde desteklemesi lazım ve daha iyi olması gerek.
 
Hocam ilk önce illaki bu iki monitorden birini almak zorunda mısınız öyle değilse Legion R25i 30 öneririm.
 
Hocam ilk önce illaki bu iki monitorden birini almak zorunda mısınız öyle değilse Legion R25i 30 öneririm.
Haklısınız hocam bu monitörü bilirim ancak nedense hiç aklıma gelmedi ama onun bir tık üstü olan AOC 24G2SP modelinde karar kıldım sanırım onu alacağım herhangi bir engel çıkarsa Lenovo'ya döneceğim. İyi forumlar.
 
Haklısınız hocam bu monitörü bilirim ancak nedense hiç aklıma gelmedi ancak onun bir tık üstü olan AOC 24G2sp modelinde karar kıldım sanırım onu alacağım herhangi bir engel çıkarsa Lenovo'ya döneceğim. İyi sosyaller.

Şimdiden hayırlı olsun hocam iyi akşamlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı