GT 540m Oyunlarda Çok Düşük Performans

Ya arkadaşlar benim kafam çok karıştı hep birlikte kafa kafaya vererek ideal bir çözüm bulalım. 1 kere yaptırmak istiyorum ve oyunlarda düşük fps almak istemiyorum. Ssd işini belki düşünebilirim.


Dediğiniz yöntem ile oyunlarda tam performans alabilecekmiyim ve ram slotlarım 2×2 4gb ram var. Slotlarım boş değil ama bir ramı çıkartabilirim.
Dediğim gibi önce oyun pencere modunda açıkken Görev Yöneticisinden GPU(ekran kartı) çalışma yüzdesine bak. %100 oluyorsa, ram ssd alsan da pek farketmez oyunlarda. Ama Harddisk %100 oluyorsa al.
 
Açıkcası en son termal macun ve temizletmeyi 1 yıl öncesi yapmıştım.


GTA 5 den örnek vereyim. İlk açılışta evde başlayınca oyun gayet akıcı ama sokaklara çıktığımda fps birden düşüyor.
Doğal ve mantıklı olarak sisteminiz kaldırmıyor hocam oyunu macun değiştirmeniz temizlik yapmanız birşeyi değiştirmeyecek
 
Kullandığınız ekran kartı en az 7 yaşında bir kart ve tahminimce ana karta sabitlenmiştir. Ben derim ki tarihi eser bir ekran kartına boşu boşuna masraf yapmayın isterseniz 50k rpm hard disk 50 gb ram iniz olsun oyunu açarak bir mucize gerçekleştireceğiniz 100 lerce oyun var. Ekran kartınızın gücü belli ve ona çözümünüz bulunmamakta. Gta 5 te 5 10 fps fazla almak için 300 400 lira verecekseniz siz bilirsiniz
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı