Hayallerimizi Paylaşalım

Sınırsız param varmış gibi yaşamak ama aslında hiç paramın olmaması. Mesela bütün konsollara sahip olup 1000 Mbit Download ile PS4 oynamak. Tüm hayatım boyunca bunu yapabilirsem en büyük hayalim gerçekleşmiş olur.
 
Para basma makinesi isterdim. Ama sahte para değil, gerçek para basan bir makine. Biraz yakışıklı olmak da gerek. :) Başka bir şeye pek de gerek yok. Param olunca alıcağım ilk şey Ford Mustang GT Manual ve Nissan Skyline GTR. 8-10 Bin liralık sistem de hayalim tabi. Hepsi için para gerek. Para, para, para, varlığın dert, yokluğun yara... :)
 
Geleceğe gitmek isterdim. Geleceğe Dönüş filmindeki gibi maç sonuçlarının olduğu bir kitap bulup tüm maçları tuttururdum. :)
 
Üzerinde çalıştığım mobil oyun projemin tutması, O oyun sayesinde para kazanabilmem ve kazandığım parayı biriktirip. İleride arkadaşlarımla yazılım/oyun alanında önemli işlere imza atmak, global anlamda sevilen bir oyun yapmak ve programlama yeteneğimi ileri derecelere getirip, biraz da girişimcilik ile arkadaşlarımla büyük bir firma haline gelmek.

En büyük hayalim ise yukarıda yazdıklarımın gerçekleşmesi ve günün birinde bu yazdığım yazıyla karşılaşmam ve tam bu anı hatırlamak :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı