Hiç oynamamış birisi hangi Assassin's Creed oyunu tercih etmeli?

Katılım
24 Ekim 2021
Mesajlar
1.175
Çözümler
7
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Daha önce hiç Assassin's Creed oynamadım, aralarından birkaç tanesini oynamaya karar verdim ama hangi oyunla başlamalıyım bilmiyorum. Sizce Black Flag 4 ile mi başlamalıyım yoksa Revelations ile mi? Ya da farklı bir öneriniz var mı?
 
Seriyi ilk defa deneyecekseniz Ezio üçlemesi (2, Brotherhood, Revelations) veya RPG üçlemesinden (Origins, Odyssey, Valhalla) başlanabilir. Seriye bi' yerden başladıktan sonra oyunların temeli hakkında iyi kötü bi' fikriniz olur, neyi oynayıp oynamayacağınıza, neyin ilginizi çekip çekmediğine - beğenmediğinize vs. kendiniz karar verirsiniz.

Ezio veya RPG üçlemesi, oyunların temelindeki Suikastçi - Tapınakçı mücadelesini görmek ve oynamak, tecrübe etmek - fikir edinmek için bi' başlangıç noktası olarak fena değiller.
 
AC serisinden oyun önerisi istenildiğinde hep AC Unity demişimdir. Zaten Unity sonrasında çıkan AC oyunlarının da bir AC oyunu hissiyatı verdiği yok. AC Origins, Odyssey, Valhalla falan sanki bunlar bambaşka bir dünya. Geçen Mirage çıktı, hiç denemedim o yüzden onun hakkında çok bir şey söyleyemeyeceğim ama benim size önerim Unity'dir. Unity öncesi çıkmış AC oyunlarında hem mekaniksel hem de grafiksel anlamda oyunların ne kadar eski olduğu çok belli oluyor ama Unity de öyle değil. Grafikleri yeterince güzel hem mekanikleri de iyi üstüne şu ana kadar gördüğüm en akıcı ve doğal parkur animasyonlarına sahip AC oyunu Unity'dir. Oyunda çok fazla bug var diyor bazıları ama bu buglar ara sıra nadiren karşınıza çıkıyor. Üstelik bu buglar sadece görsel buglar, oynayışınıza etki etmez.
 

Geri
Yukarı