Kilo alınca yüz şekli değişir mi?

17 yaşındayım. Zayıf biriyim. Ortalama bir tipim var ama nedense çevrem özellikle benden nefret eden insanlar tarafından çokça dalga konusu oluyor. Yüz şekli kilo alınca değişir mi? Yanaklarım şişer mi?
Sadece şunu söylemek istiyorum sana umarım bu yazdığım yazıyı görürsün ben şuan 23 yaşındayım geçen eski kimlik fotoğrafımı gördüm 16 yaşımda olduğu zamana ait yemin ederim sana dedim ki bu ben değilim o zamanlar 45 50 kilo civarındaydım şuan ise 85 90 kiloyum şuan ki yüzüm yuvarlak eski yüzüm elmas şeklindeydi kulaklarım eski fotoğrafım da gözüküyor şuan da yüzüm yuvarlak olduğu için o kadar fazla gözükmüyor tabii ben burun ameliyatı da oldum 2 yaşında iken 1 kattan düşmüşüm burnum da baya kırık vardı burun ameliyatı mı ise 19 yaşındayken yapmıştım onun da etkisi olabilir yüzümün değişmesi yani kısaca şunu demek istiyorum "Kilo" almak yüzünü değiştirir ve sana yemin ederim daha yakışıklı olursun ama kilo almayı abartma boyun 1.85 civarı ise kilonu boyuna göre ayarla 1.85 ise 85 / 90 kilo olmaya çalış yemek ye
 
Değişir. Her 5 kilo almanda veya vermende aynaya bak belki sen fark etmezsin ancak çevrenden yavaş yavaş tepkiler gelmeye başlayacaktır. Yaz tatilinde 20 kilo falan verip okula gittiğimde millet beni tanıyamadı, harbiden değiştiriyor yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı