Mavericks Ekran kartı ve Boot Sorunu

RoMaNTiC

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2013
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asus P5B anakartın onboard ses kartını tanıtmayı başardım yalnız sesi kasanın önündeki jacklardan veriyor. sesi arkaya almak için sistem tercihlerinden çıkışları düzeltmeye çalıştım ama olmuyor 5+1 ses sistemimi kullanamıyorum.
Ayrıca Asus GeForce 7300 LE 256 MB ekran kartını tanıdı yalnız recep beyin Maveriks 10.9.2 deki gibi yağ gibi kaymıyor ekran kartı tam olmadı sanırım birde o ig-platform-id si nedir bu ekran kartının işlemcim 2,13 GHz Intel Core 2 Duo
Her şey mükemmel oldu recep bey sayenizde birde şunları yapabilirsem IOS uygulama geliştirmeye başlayacağım. Yardım Lütfen.
Not:Recep Baltaş 'a sesleniyor gibi oldu ama diğer arkadaşlardan da yardım eden olursa çok iyi olur sıkıştım Pc 'nin başında bekliyorum sizden cevap gelsin diye :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sorun hoparlörlerimin 5+1 ses sistemi olması. Kasa arkasına giden 3 kablodan yeşil olan haricinde birini çıkarınca ses düzgün bir şekilde geliyor.

Ses aygıtlarından hoparlörleri ayarlamak istiyorum. Yalnız orada 5+1 seçeneği pasif durumda yardımlarını bekliyorum..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı