MediaMarkt'tan kulaklık önerisi

Alınır gayet iyi bir kulaklık. Bu bütçelerde SS Nova 3 , HyperX Cloud 3 veya Blackshark V2'de bakılabilir fakat ileriye dönük olması bakımından Cloud 3 ve Blackshark V2 biraz sıkıntı çıkartabilir çünkü kabloları çıkartılabilir değil ayriyetten de ikisi içinde değerlendirmelerde sıkıntılı yorumlar var.
En iyi tercih G PRO veya Nova 3 olacaktır. İkisini de kullandım tercihim G PRO olurdu fakat
Nova 3'te gayet iyidir. Fiyat olarak aralarında çok fark yoksa G PRO alın derim.
 
Pedleri gayet rahat, kafada yük olmayan bir kulaklık. Tasarımı çok bulky değil zaten.
Mikrofonu gayet iyi, ayar yaparsan daha da iyi oluyor. G Hub'da zaten hem mikrofon hem de kulaklığın kendisi için kurcala kurcala bitmez onlarca farklı frekans ayarı var. Ben ilk aldığımda @BerkayZ87 ile bir ayar çektik, şu an çikilop :). Bir de Aliexpress'ten 40 liraya ikinci bir kafa bandı aldım iki bandı döndürerek kullanıyorum kirlenmesin diye. Pil olarak da bayağı iyi ve şöyle bir artısı var: Kulaklığın kablolu modu yok, ne olursa olsun kablosuz. Bunun artısı ne diyeceksin, kulaklık şarjdayken kullanabiliyorsun ve şarja nereye taktığının önemi yok. Ben modemin USB'sine takıyorum mesela :D. Powerbank'e bile takabilirsin yani.

Biraz reklam gibi oldu ama genel olarak anlattım işte :D. Genelde Logitech fazla sevmeyen biri olarak tavsiye ederim. Ben de 3400'e almıştım.
 

Geri
Yukarı