Minecraft Kasma sorunu

FoRGeTLan

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2014
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim minecraft oyuncusuyum ama normal düzeyde fps alamıyorum sistem özellilerim işlemci;Pentium(R) Dual-Core E6700 3.20 Ghz Ram; 2,00 GB Sistem türü; 32 bit win 7 Home premium ekran kartım onboard ekran kartı arkadaşlar ekran kartı özelliklerinide yazayım;

Ad: İntel(R) G41 Express Chipset
Üretici: İntel Corporation
Yonga Türü: İntel(R) 4 Series Express Chipset Family
Yaklaşık Top: Bellek: 814 MB
Geçerli Görüntü: Modu: 1360 x 768 (32 bit) (60Hz)
Monitör: Genel PnP Monitör

evet ekran kartının dandik olduğunu biliyorum, yeni bir ekran kartı alacağım bu minecraft için ya aslında çok dandik çok şey gerektirmeyen bir oyun ama anlamıyorum yaa 15 fpsnin üstüne çıkmıyor. birde multiplayer oynadığım için ama yeni bir ekran kartımı almalıyım yoksa yanlış birşey mi yapıyorum bilmiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ben bide modlu oynuyorum yani normaldede aynı fps ama fark etmiyor optifine ile girdiğimde 20 fpsnin altına inmiyor vede ayarları yükseltsemde en yükseğe aynı fpslerde takılyor anlamadım gitti yardım edin bana lütfen hangi ekran kartı almalıyım 50 fps nin altına inmemesi için.
 
Tamam anladım kardeşim bana şimdilik ekran kartı yeterli gibi geliyor önerilerinizi bekliyorum bütcem 150-200 tl arası ben hd6570 araştırdım fiyatı da ideal ne dersiniz ? Zaten ağır bir oyun olmadığından yüksek performanslı bir ekran kartı aramıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram az, ekran kartı kötü. Bu sistemin herşeyi yetersiz. :D İmkanınız varsa yeni bilgisayar alın, eğer yeni bilgisayar alamayacaksanız asus r7 240 alın. Ve en kısa zamanda windows 8.1' e geçin. ;)
 
Kardeşim benden düşük ramli veya aynı ramli olan arkadaşlarım var ama minecraftları canavar gibi çalışıyıor, kasma sıkıntıları yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft ekran kartını fazla kullanmaz. 2GB daha RAM al. Optifine modunu yükle. Sonra oyunun ayarlarından "Chunk Loading"i "Multi-Core" ise "Normal" yap.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı