Başarılı Kurulum MSI G41M-P33 Combo - Core 2 Duo E4600 - GT 630

Sistemim :

MSI G41M-P33 Combo
Core 2 Duo E4600 2.40 ghz
Seagate Barracuda 500GB + Samsung 160GB HDD
Gigabyte 2gb GT630 128bit ekran kartı

İlk olarak BIOS güncelledim. Sonrasında Seagate HDD'ye Windows 8.1 kurdum. Windows'u açıp ikinci hdd olan Samsung 160GB'yi HFS olarak biçimlendirdim.
Bilgisayarı yeniden başlatıp f11 ile boot seçeneklerinden USB belleği seçtim. Clover boot geldi, hiçbir komut girmeden direkt kuruluma başladım. Kısa süre sonra masaüstüne ulaştım.

Ekran kartını kendiliğinden tanıdı. Multibeast ile ses ve ethernet kextlerini yükledim fakat ses çalışmadı. Çalıştırmak için RTGMac_v2.0.6 dosyasını kurdum. Yeniden başlattığımda ses vardı fakat bilgisayarda hiçbir şey açık değilken zırıltı yapıyordu hoparlörler. Sistem Tercihleri -- VoodoHDA tıkladıktan sonra açılan pencerede solda ikinci sekmede seçili olanı diğeri ile değiştirip Input Gain'i tamamen kıstım ve kesildi.

Etherneti el ile etkinleştirmem gerekti hız ayarlarıyla oynayarak başardım. Sistem tercihleri -- Ağ --- Ethernet ---- İleri Düzey --- Donanım --- Ayarla (ELLE) / Hız (10baseT/UTP) / Çift Yönlü (Çift Yönlü) / MTU (Stadart1500) olacak şekilde sorunsuz çalışıyor.

Her şey bittikten sonra bilgisayarı kapattığımda kasa Stand By modunda devam ediyordu. Onu da Multibeast'ten Oveerboot'u kurarak hallettim.

Yukarıda bahsetmediğim detaylar Technopat Dual Boot Windows 8.1 ve Mavericks 10.9.1 Rehberi 'ndeki gibidir.

Apple Store'a bağlanıyor, çalışmayan sadece iMessage ve iCloud var. Onları da en kısa zamanda halledip, burada paylaşacağım.


Şuan her şey stabil çalışıyor. Anlatımda hata olduysa affola. Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

Bu da SS :
Ekran Resmi 2014-12-14 03.05.53 copy.jpg
 
Tebrikler güle güle kullan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhaba, ikinci bilgisayarıma kurduğum Yosemite'yi pek kullanma fırsatım olmadı.
1-2 kere film izlemek için açtığımda, videoda takılmalar yaşadım. Seste sorun yok fakat video takıla takıla ilerliyor.
2GB olan ekran kartımı Yosemite 1024MB olarak görüyor. Bundan kaynaklı bir sorun oluşmuş olabilir mi?
 
Bu anakartın Ethernet sürücüsünde sorun vardı düzeltildi, 10mbt üzeri internet hızında Mac ortamında hızım yarı yarıya düşüyordu.
Hackintosh Vietnam Tool aracında bulunan kext dosyasını kurarak kullanırsanız 10mbt ve üzeri kullanan arkadaşlar artık İnternet bağlantı hızınızı tam performans olarak kullanabilirsiniz.
Hackintosh Vietnam - Ultimate AIO Tool - HackintoshOSX.com


Sırf bu sorun yüzden bende PCI Ethernet kartı almıştım. Sorun giderilmiş hele şükür.
 

Dosya Ekleri

  • screenshot_01.jpg
    screenshot_01.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 274
  • screenshot_02.jpg
    screenshot_02.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 278
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı