MvkTelekom.com iPhone 6 Plus Sahte mi?

Emirhan Zengin

Kilopat
Katılım
25 Mart 2015
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, ben bir sitede iPhone 6 Plus buldum fakat 400 lira. Satıcılar ürünlerin Kore malı olduğu ve o yüzden ucuz olduğu söyleniyor. Bir de İ8S 8 yazıyor fakat yanında android temalı diyor. Bunla da bitmitor app store diyor, parantez içinde android market diyor. Bunun etkisi olmaz değil mi ? iPhone deyip android marka gelmez herhalde.
Link : www.mvktelekom.com: Samsung Kampanyalari
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o telefonlar sahte iPhone görünümlü android SAR değeri yüksek cihazlar. O parayı onlara vereceğine gidip orjinal bie telefon alabilirsin. Mesela 200 TL daha koy General Mobile Discovery al. Hem işini görür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
400 TL'ye iPhone kulağa hoş gelsede maalesef iPhone ile hiç alakası olmayan bir cihaz. Tabiki de iOS değil. Android işletim sistemi kullanılıyor büyük ihtimal. Arkadaşın da dediği gibi SAR değeri yüksek cihazlar bunlar. İyiliğiniz için lütfen bu tür cihazlara bakmayın.
 
Kutunun içinden salatalık bile çıkabilir :) İletişim bilgileri yok sitelerinde. En altta "sipariş verdikten sonra arkadaşlarım şöyle böyle dedi diye vazgeçerseniz kargo ücretini alırız" gibi dolandırma amaçlı bir yazı var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı