Profesyonel Lol Oyuncusu Olmak İçin Neler Yapılmalı?

  • Konuyu başlatan MehmeTR12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 7B
1.Kendine güvenin olmalı
2.Hedefler kurmalısın arkadaşın belirttiği gibi minyon kaçırmama hedefi,öldürme sayısı hedefi veya kaybetme ve kazanma hedefleri gibi
3.Takımını iyi seçmelisin senle uyumlu olması lazım
4.Pozisyonunu belirle ve o pozisyonda usta olmuş oyuncuların rehber videolarını izle (çoğu İngilizce)
5.Ekipmanların iyi olmalı (fare,kulaklık vb.)
6.Oynarken ping değeri en azda,fps değeri en çokta olmalıdır(sistemin kötüyse grafiklerden kısa bilirsin)
7.Yayın yapabilirsin Twich vb. yayın yaptığında seni izleyenler sana eksiklerini söyler.
8.Birde takımında çok ukala küfürbaz kendini profesyonel zannedenler olup sena low,noob vs. sözler söyleyen olursa ilk dakikadan muteyi basmayı unutma. bu çok etkilidir oyununa ben bazen bütün herkezi mutelerim başarı oranım %250 gibi bir oranda artar.
 
Profosyonel oyuncu olmak istiyorsan westte hesabın olmalı ve orda en az dia3 felan olmalısın. Ondan sonra yükselme ligi takımlarını takip etmelisin sezon bittimi basvuru yapabilirsin. Dediğim gibi westte en az dia3 ligin olmalı ve champ statslarında oynadığın laneyle uyumlu olmalı. Böyle bir hedefin varsa trde oynamamalısın challenger olsan bile pek bi değeri olmuyor.
 
Minyon kesmede çok iyi olman lazım. Özel oyun aç karşıya hiç bot koyma sadece sen ol. Oyuna başla git bir koridora ve minyon kesmeye başla hiç kaçırmamaya çalış. Bir takıma girmek istiyorsan en kötü Euw serverında diamond 1 olman lazım.
 
Oyuna daha çok vakit ayırarak oyunu zevk için değilde küme için oynamaya çalışırsan başarılı olursun.
 
Profesyonel seviyede oynamayı düşünüyorsan en önemlisi hayatındaki pek çok şeyi arka plana atıp oyunu ön plana çıkarman olur. Bilgisayarda oturma sınırın yoktur diye düşünüyorum. Günde en az 6-7 saat EU West'te dereceli maç atman gerekir. Aynı zamanda online turnuvalara katılabilecek bir takıma katılmanı öneririm. Günün belirli saatlerinde de takımla maç atarsın. Böylelikle zamanla kendini geliştirsin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer 8. sınıf veya 11-12. sınıfta okuyorsan boşver bu işleri derslerine ağırlık ver sınavlara hazırlan.
 
Kendine bir lane belirle arkadaşlarının yorumlarını dikkate alaraktan.Sonra o lanenin şampiyonlarının Tümünü 2şer kere oyna, ilkinde feedlersen moralini bozma 2.kez dene.Enazından karşına geldiklerinde neler yapabileceklerini bileceğinden otomatik olarak daha iyi oynarsın.Metayı az çok takip et şampiyonlarını ona göre belirle.Lig atlamanada yardımcı olacaktır.Sonra iyi bir takım kur/takıma katıl.İlk 5v5 maçında kötü veya iyi oynadığını anlarsın.O zmn ilk iş lane sonra şampiyon sonra takım ve küme.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı