Spotify Premium kullanmayanlara artık şarkı sözlerini görmek de aylık sınıra sahip

Bazen iyi ki Apple Music'e geçmişim diyorum Spotify'ın böyle şeyler yaptığını görünce.
 
60 liraya pahalı diyenler var. 60 liraya markete girsen birkaç çikolata alıp çıkıyosun nesi pahalı? Günlük değil aylık veriyorsun üstelik.

50 küsür liradan püfür püfür sigara içen insanların şunlara pahalı vs demesini asla anlayamadım. Aynısını Game Pass vs için de söylüyorum.
 
Sadece merak ettiğim şey her şeyi niye premiumlu yapmaya başladıkları.

Onlar da sanatçılara para ödüyor da o yüzden. Üzerine bir ürün geliştirmişler, şirketin pek çok çalışanı var hani. Bu tarz şeylere para verilmesi niye garipseniyor? Tamam bu tarz abonelik servislerinin çok artması zaman zaman beni de bıktırıyor ama herhangi bir ürünü marketten bedava alamıyorsan bu da aynı mantık. Steam bunu biraz kırsa da Türkiye’de dijital bir şeye para vermek halen öcü olarak görülüyor. Ben bunu özellikle mobil uygulamalarda görüyorum.
 
Spotify'ı premiumsuz kullanan kaç kişi var ki? Varsa da zaten Spotify sarki sözleri yerine musixmatch ile hem pop-up olarak hem de şarkıların çevirileriyle görmek daha mantikli ve rahat.

Crack indirdim ben yapacak bir şey yok :/
 
Biz de Walkman veya iPod kullanmaya başlarız.
 
Bazen iyi ki Apple Music'e geçmişim diyorum Spotify'ın böyle şeyler yaptığını görünce.
Bu kadar utanmaz arlanmaz insanlar bunlar. Uygulama yapıyorlar önce verdikleri 3 şarkıda 1 reklam sözüne uymayıp her şarkı başı reklam basıyorlar. Ondan sonra uygulama ve siteyi reklamlar ile dolduruyorlar o da yetmezmiş gibi insanlara premium almazsan canını sıkarız muamelesi uygulanmaya başlandı şimdi. Yahu kardeşim şarkı sözüne bakacağım siz ne yapmaya çalışıyorsunuz oldu olası uygulamayı da paralı yapın rahatlarsınız yahu. Bu kadar paragöz olan şirketlerden tiksinmeye başlıyorum artık. Eğer buna şimdi insanımız 50tl veremeyeck misin yahu diyip laf etmezse yarın öbür gün YouTube'da kanala abone olma veya beğenme gibi şeyler de premium olunca o zaman ses çıkarmadıkları için pişman olacaklar. Rezillik ya cidden. 50tl ona 50tl buna versek aylık kaç tl tutuyor. 1200tl yılda abonelik ücretlerine para mı ödeyeceğiz biz? Resmen saçmalık Spotify'ın bu yaptığı. Reklamları umurumda değil zaten Adblock kullanarak dinliyordum ama bu bardağın son damlasıydı. Acilen başka bir müzik platformuna geçeceğim bu tutumlarını düzeltmezlerse. Firmayı açgözlülük bürümüş şarkı sözüne bile para isteyecek kadar açgözlü olmuşlar.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı