470TL'ye Anakart + İşlemci + Ram Tavsiyesi

Vatan'da yorumlarda herkes memnun. Ben tekrar tercihim AMD diyorum, teşekkür ederim. Ama bütçeyi bir kuruş aşamam sistem toplamıyorum. Ekran kartından performans almak için işlemci dar boğazı sorununu kaldırmak istiyorum. AMD tercihimdir.
Dediğim gibi o bütçeye çok zor. Az daha sık dişini bütçe artsın daha iyi donanımlar al. Yoksa 2 gün sonra hem anakartı hemde işlemciyi değişeceksin.

Topladığınız sistemin işlemcisi fazla iyi değil. O fiyatlara i3 3240 çok daha iyi olacaktır. AMD'de toplanır fakat AMD tüm parçaları toplayacağınız zaman fiyatı uygun oluyor.

Dostum biz i3'ün 4. nesline bile karşıyken sen 3. neslini tavsiye ediyorsun. Nedir bu i3 sevginiz? i3'ün oyun için bir performansı vs. yok. Pentium'dan farkı yok! Bunu kaç kere tekrar edeceğiz? Eğer i serisi bir işlemci alınacaksa ya i5 serisi olacak yada i7. i3 ölü bir seri! Bunu niye anlamıyorsunuz?
 
Seçtiginiz parcaların Silivri Kipa Vatan Bilgisayar'da bulunuyor olması şart. Benim seçtiklerim bulunuyor. Intel'e bir kuruş vermem markaya para ödemem ben AMD tavsiyeniz varsa alayım?
Teşekkürler yine de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemim şu şekilde;
  • AMD Fx-4100
  • Msı 760GM-P21
  • Corsair Value 1333Mhz 2Gb*2
  • Sapphire Radeon HD 7750
ve bir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar. Sizin de çekmeyeceğinizi düşünüyorum. Benim görüşüm alınır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi seçtiğim parçaları aradım. Şu AMD ön yargısından vazgeçin şuan Crysis 3'ü high'da oynuyorum. Intel sabit kafalara inat AMD diyorum 3.8 GHz 8MB cache Intel olsa 1000TL der selamlar. Siz pentium alın :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@SypeR K.bakmayın evde internetim yoktu. Bu vatandan seçtiğim parçaları aldım oynayamadığım oyun yok..
Screenshot_2014-09-06-13-37-30.png


Bu da win7 derecelendirmesi AMD canavarı !!

pwWDYzG.jpg
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı