Anasayfa Haber Altın Örümcek Web Ödülleri!

Altın Örümcek Web Ödülleri!

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jüri değerlendirme toplantısı 27 Temmuz Çarşamba günü The Point Hotel’de gerçekleştirildi. Haziran ayında gerçekleştirilen 9. Altın Örümcek ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda aynı zamanda ileriye dönük görüş ve öneriler de paylaşıldı. Toplantı sonrasında jüri üyelerine teşekkür plaketleri DorukNet Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şenol Doyranlı tarafından verildi.
Medya, internet, iletişim profesyonelleri ve iş dünyasının önemli isimlerinden oluşan Altın Örümcek Web Ödülleri jürisini bir araya getiren değerlendirme toplantısı yeni döneme ilişkin önerilerin de değerlendirildiği bir toplantı oldu.
DorukNet Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şenol Doyranlı DorukNet olarak dokuz yıldır aralıksız Altın Örümcek Web Ödülleri’ni desteklediklerini belirtti. Altın Örümcek Web Ödülleri’nin alanında Türkiye’nin en prestijli ödül olmasında bağımsız jüri yapısının çok önemli bir rolü olduğunu vurgulayarak özveri ve fedakarlık göstererek değerlendirme sürecine katılan jüri üyelerine teşekkür etti.
Altın Örümcek Web Ödülleri jüri üyeleri her sene, internet, web teknolojileri, pazarlama, iletişim, görsel tasarım gibi uzmanlık alanlarında bilgi ve tecrübeye sahip; bilişim, medya, akademi ve iş dünyasından uzman profesyonellerden oluşuyor.

Kısaca Altın Örümcek
2002 yılından günümüze değin aralıksız olarak gerçekleştirilen ve geleneksel bir hale gelen Altın Örümcek Web Ödülleri’nin ana hedefi web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması. Altın Örümcek Web Ödülleri aynı zamanda bu alana yapılan yatırımları da özendirmeyi amaçlıyor. Web, internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında yetkin ve tecrübeli juri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Altın Örümcek Türkiye’nin ilk ve tek Bağımsız web ödülleri organizasyonu olma özelliğini de taşıyor.