Anasayfa Haber Angry Birds Konsollara Geliyor

Angry Birds Konsollara Geliyor

Bağımlılık yapan çılgın kuşların özel bir versiyonunun konsollara çıkması için yeşil ışık verildi.

Activision firması altında çalışmalarını sürdüren Rovio firması, Angry Birds serisi ile inanılmaz bir başarı yakalamıştı. Oyunun PC üzerinden oynanmasına ek olarak tefonlarda oynanabilmesi, ilgi çekici özelliğini daha da arttırıyordu. Rovio’nun yaptığı açıklamaya göre bu senenin son çeyreğinde Angry Birds konsollara özel bir versiyon çıkaracak.

Angry Birds, Seasons ve Rio üçlemesini taşıyan oyun Playstation 3 ve Xbox360 gibi platformların yanında Nintendo 3DS için de oyuncu zevkine sunulacak. Grafiklerinin, konsollar için HD görüntü olarak yenilenmesini planladığını söyleyen Rovio ikinci başkanı Petri JarvilehtoOyunun bu versiyonuna bir çok ekleme yapmayı planlıyoruz. Daha iyi görüntü, fazladan sinematik görüntüler, arka fonda daha canlı bir dünya oyuncuları bekliyor olacak. Konsol oyuncuları da Angry Birds’ün başarısını evlerine konuk edebilecekler. Bu yüzden çalışmalarımızda oldukça titiz davranıyoruz. ” açıklamasında bulundu.

Söylenenler arasında oyunun konsol versiyonlarında, Xbox360 için Kinect, Playstation 3 için Move desteği sağlanacak Nintendo 3DS içinde StreetPass özelliği kullanılabilecek.