Anasayfa Oyun Crysis 3 için 1.2 Yaması Geldi

Crysis 3 için 1.2 Yaması Geldi

crysis3yamahaber2

Crytek, Crysis 3 için yayınlanan ilk yamanın üstünden çok geçmeden ikinci yamayı da yayınladı. Sürüm notları ve sonraki yamaya ait bilgiler bu haberimizde.

Crytek, oyuncuların çağrısına kulak verip 26 Şubat’ta Crysis 3 için ilk yamayı yayınlamıştı. Ancak ilk yamadan sonra da sorunlar yaşandığına dair geri dönüş alan Crytek hemen ikinci bir yamayı hazırladı. Bu 1.2 yaması, önceki yama gibi çoklu oyuncu moduna odaklı bir çok düzeltme ve yenilik getirmese de, grafik sürücüsünün oyunda çökmesi gibi kritik sorunlara çözüm sağlıyor. Tam değişikliklerin listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Crysis 3 – 1.2 yama notları 

  • Karşılaşma sonrası kazanılan künyelerin(dogtag) doğru yüklenip gösterilmemesi sorunu giderildi
  • Bazı grafik sürücülerinin oyun sırasında çökmesine neden olan ana sorun giderildi
  • Parçaçık gölgelendirici özelliğin, bazı ekran kartlarında siyah karelere/bozuk gölgelemeye neden olması sorunu giderildi
  • Su altı bulanıklığında oluşan hatalı gölgeleme sorunu giderildi
  • Değiştirilmiş kontrollerle silah özelleştirme sırasında yaşanan sorun giderildi
  • Araç kullanımı kontrollerinin değiştirilmesi sırasında oluşan bazı sorunlar giderildi

Crytek ayrıca, özellikle çoklu oyuncu modu odaklı “Data Patch C” yamasının da yakında tüm platformlar için yayınlanacağı duyurdu. Duyurunun altında belirttiği kısa notta ise, adanmış sunucuların düzgün görüntülenmeme sorununun olduğunu farkında olduklarını ve en kısa zamanda çözmeye çalıştıklarını belirtti.