Anasayfa Oyun TTNET Ödeme Hayata Geçirildi

TTNET Ödeme Hayata Geçirildi

paybymettnetodeme

TTNET’in müşterilerine sunduğu yeni hizmet sayesinde, ödemeler faturaya yansıtılabilecek.

İnternet üzerinden alışveriş yaparken en önemli dayanak kredi kartları oluyor. TTNET, yeni sunduğu TTNET Ödeme servisi ile kredi kartı karmaşasını ortadan kaldırıyor.

Kullanıcılar yeni servis sayesidne yaptıkları ödemeleri, TTNET faturalarına yansıtabilecek. İnternet üzerinden yapılan alışveriş ödemelerinin, faturaya yansıtabilmesi için kullanıcının cep telefonunun sistemde bulunması gerekiyor.

Kullanıcı bir alışveriş yaptıktan sonra telefonuna kısa mesaj yoluyla bir onay kodu geliyor. Bu onay kodu sisteme girilerek TTNET Ödeme servisinden yararlanılabiliyor. İşin iyi tarafı ise bu hizmetten faydalanmak için herhangi bir abonelik işlemi yapmaya gerek yok.

Kısa mesaj servisinden gelen kod için herhangi bir ek ücret bulunmuyor. Hizmet tamamen ücretsiz. İşlem tamamlandıktan sonra bir sonraki ayın faturasına bu işlem yansıtılıyor. Kullanıcılar bu hizmetten aylık olarak 100 TL harcama yapabiliyorlar.

TTNET bu hizmet için 3Pay, Mobilepax, Neomobile ve PayByMe ile ortak çalışıyor. Bu firmaların desteklediği online alışveriş sitelerinde, TTNET Ödeme ile Öde seçeneği seçildiğinde, hizmete geçiş yapılabiliyor. TTNET benzer bir çalışmayı PlayStore üzerinden bilgisayar oyunları için de sunuyor.

Yapılan tüm ödemeler fatura üzerindeki Tahsilatına Aracılık Edilen Hizmetler maddesi içerisinde görülebiliyor. Daha fazla detaylı bilgi için TTNET Ödeme sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Paybyme – TTNET Ödeme İşbirliği! haberimizde bu ortaklığı daha önce duyurmuştuk.