Anasayfa Haber GeForce Now Üye Kapasitesi Tüm Olumsuzluklara Rağmen Doldu

GeForce Now Üye Kapasitesi Tüm Olumsuzluklara Rağmen Doldu

Büyük oyunların platformdan ayrılmasına karşın GeForce Now ücretli üyeliklerinde tüm kapasite doldu. NVIDIA, bu kapasiteyi artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kısıtlı zaman içerisinde 1 milyon aboneye ulaşan GeForce Now, dünya üzerinde önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Bazı Activision Blizzard, Bethesda, 2K Games ve Hinterland gibi önemli yapımcıların oyunlarını geri çektiğini biliyoruz. Bu konuyu yakından takip ettik ve bu büyük oyunların kaybı önemli GeForce Now’un geleceği konusunda endişeler yaratmaya başlamıştı. Ancak bu hizmetin gün geçtikçe büyümeye devam ettiği ve hatta tüm sunucu kapasitelerinin dolup taştığı paylaşıldı. NVIDIA, GeForce Now Founder (ücretli) üyeliklerinde kapasiteyi zorluyor. Özellikle Avrupa ve ABD’de ise ilgi oldukça yoğun.

NVIDIA GeForce Now hizmetinin sitesine göz attığımızda üyeliklerin tükendiğini görebiliyoruz. Yani bazı büyük oyunların kaldırılması kullanıcıları GeForce Now’a kaydolmaktan alıkoymamış.

NVIDIA cephesi yeni üyeliklere alan açmak için çalışmalarına devam ediyor. Üyelikler alınabilir olduğunda bilgilendirilmek istiyorsanız kayıt yaptırmak mümkün. Bu esnada kullanıcılar, kuyrukta bekleme ve kısıtlı oturum gibi dezavantajlarla birlikte ücretsiz üyelik seçeneğini kullanabiliyor.

Bu hizmetin diğer bir artısı da üyeliğin ilk üç ayında herhangi bir ceza olmaksızın iptal etme şansı sunması. Platformdan oyunlarını kaldıran yapımcıların aksine Ubisoft ve Epic Games’ten gelen destek mesajlarını görmüştük. GeForce Now hizmeti, tüm oyun endüstrisini ikiye böldü desek yeridir. Oyuncuların uzun vadede bu platforma olan ilgisini ise takipte olacağız.

İlginizi çekebilir: Epic Games ve Ubisoft’tan GeForce Now’a Tam Destek