Anasayfa Haber Game of Thrones “Tahtını” Korudu!

Game of Thrones “Tahtını” Korudu!

game-of-thrones

Geçtiğimiz sene de en çok indirilen TV Dizisi olan Game of Thrones, 2013’te de tahtını koruyor.

Geçen sene burada bahsettiğimiz en çok indirilen torrentler arasında yer alan Game of Thrones, 2013’te de yerini koruyarak en çok korsan olarak indirilen dizi olmaya devam ediyor.

Bu hafta TorrentFreak’in hazırladığı rapor, BitTorrent izleyicilerinin (tracker) istatistiklerine dayanılarak hazırlanmış. Raporda yazana göre Game of Thrones’un sezon finali bölümü 5.9 milyon kez indirilmiş. Bu sayı, 4.2 milyon indirilme istatistiğine sahip olan Breaking Bad’den çok daha üstlerde.

Dünyanın ikinci büyük medya şirketi ve HBO’nun ortaklarından olan Time Warner’ın CEO’su Jeff Bewkes’ın bu konudaki açıklaması ise ilginç: “Emmy almaktan çok daha iyi.” Bewkes’ın bunu demesindeki nedense, bu kadar çok indirme sayısının kablo TV’ye kaydolan müşteri sayısını da artırması.

Game of Thrones ve Breaking Bad’i listede The Walking Dead takip etmiş. 2013’te en çok korsan olarak indirilen diğer diziler ise sırasıyla The Big Bang Theory, Dexter, How I Met Your Mother, Suits, Homeland, Vikings ve Arrow olarak belirtiliyor.