Anasayfa Haber İlk Watch Dogs DLC’si Bu Ay Geliyor

İlk Watch Dogs DLC’si Bu Ay Geliyor

Ubisoft’un Watch Dogs için planladığı ek görev paketlerinden ilki olan Bad Blood bu ay sonunda piyasada olacak.

Çıktığında hem iyi, hem de kötü eleştiriler alan Watch Dogs, her şeye rağmen önemli büyüklükte bir oyuncu kitlesinin ilgisini yakalamayı başardı. Ubisoft bu ilgiyi sürdürmek için çok sayıda ek görev paketi çıkarmayı planlıyor. Bunlardan ilki olan Bad Blood 30 Eylül 2014 tarihinde piyasada olacak.

Bad Blood ile birlikte yeni bir karakterle de tanışacağız; T-Bone lakaplı hacker Raymond Kenney bu DLC’nin baş rol kahramanı olacak. Kenney eski bir dostuna yardım etmek isterken, kendini Blume Corporation adlı şirketle karşı karşıya bulacak ve on yeni görevde işin içinden çıkmaya çabalayacak. Anlatılan olaylar, Watch Dogs’un ana hikayesi sonrasında geçecek.

Ubisoft bu yeni DLC hakkında pek fazla bilgi vermiyor, ancak yeni silahlar ve yeteneklerin eklenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Henüz DLC’nin fiyatı da açıklanmadı. Ne var ki Watch Dogs için Season Pass alan oyuncular, Bad Blood ve sonrasında çıkacak olan DLC’lerin hepsine birden 20 dolara sahip olabilecekler. Tabii bir de resmi çıkış tarihinden bir hafta önce oynamaya başlama şansları olacak.

Ubisoft’un Bad Blood için yeni çıkardığı bir de kısa video var, onu da aşağıda izleyebilirsiniz.