Anasayfa Haber StarCraft 2: Legacy Of Void Ön Siparişe Çıktı

StarCraft 2: Legacy Of Void Ön Siparişe Çıktı

StarCraft 2 üçlemesinin son oyunu Legacy of Void için Blizzard ön siparişleri almaya başladı.

Blizzard bugün yaptığı açıklamada StarCraft serisinin son oyunu StarCraft 2: Legacy of Void için ön siparişlerin açıldığını duyurdu. Oyunun standart sürümü $40, Digital Deluxe sürümü ise $60 fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Oyunun perakende sürümünü sipariş edenler beta testine hak kazanırken, Battle.net üzerinden oyunu sipariş eden oyuncular üç adet Whispers of Oblivion görevine anında erişim sağlayacak.

StarCraft 2: Legacy of Void’in Digital Deluxe sürümü, oyunun tam sürümünün yanı sıra World of Warcraft için Archon savaş bineği, Heroes of Storm için Void Seeker bineği, Hearthstone için Protoss kartı ve StarCraft 2 için Protoss temalı portre ve birimler için özel skin içerecek.

Sıkı koleksiyoncular için özel bir koleksiyon sürümü de yolda. Henüz fiyatı belli olmayan pakette, Digital Deluxe sürümündeki hediye içeriklerin yanı sıra sert kapaklı StarCraft Field Manual, sinematik ve özel içerik barındıran bir DVD ve soundtrack CD’si bulunuyor.

Blizzard’ın bugün StarCraft ile ilgili yaptığı bir diğer açıklama ise, artık Heart of the Swarm genişleme paketinin ana oyun olmadan oynanabilecek olması. Daha önce Heart of the Swarm’u oynamak isteyenler, ilk StarCraft 2 hikayesi olan Wings of Liberty oyununa da sahip olmak zorundaydı.

Legacy of Void için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmiyor. Ancak Blizzard, oyunu kış aylarında piyasaya sürüleceğini belirtti.