Anasayfa Haber Total War: Warhammer İçin Yeni Savaş Videosu Çıktı

Total War: Warhammer İçin Yeni Savaş Videosu Çıktı

Tamamen oyun içi savaş görüntülerinden oluşan yeni videoda, yapımcılardan birinin anlatımına da yer verilmiş.

Creative Assembly tarafından yapımı devam eden yeni Total War oyun için yeni bir oyun içi video yayınlandı. Daha önce da bir video yayınlanmıştı ve biz de bunu haber yapmıştık. Ancak o haberdeki video tanıtım amaçlı olarak özel hazırlanmış ve kurgulanmıştı.

Bu sefer yayınlanan video ise tamamen oyun içindeki bir görevden alınan görüntülerden oluşuyor. Halen Alpha seviyesindeki oyundan alınan görüntüler, birim animasyonlarından büyü efektlerine kadar oyunun neye benzeyeceğini görmemizi sağlıyor.

Bu videoya konu olan savaşın adı ise The Battle of Black Fire Pass ve ana senaryoyu oynarken belirli bir zaman gelince karşımıza çıkacak olan çeşitli kilit savaşlardan sadece bir tanesi. İmparator Karl Franz yönetimindeki insan orduları, Orc savaş şefi Grimgor Ironhide idaresindeki Greenskin kuvvetleriyle çarpışıyor.

Yapımcılara göre The Battle of Black Fire Pass savaşı hayli ileri seviye bir çarpışma ve ancak Karl Franz belirli bir güce ulaşınca bu görev açılacak. Haliyle bu savaş alanında görülen birimler ve büyülerin çoğu çok yüksek seviye, oyunun başında pek bulamayacağımız kaynaklar olacak.