Anasayfa Haber Yeni Star Wars Battlefront Daha Büyük Olacak

Yeni Star Wars Battlefront Daha Büyük Olacak

Electronic Arts, çok daha büyük bir Star Wars Battlefront devam oyunu üzerinde çalıştıklarını, Battlefield 1’in devamı içinse henüz erken olduğunu açıkladı.

EA Mali İşler Sorumlusu Blake Jorgensen, Battlefield ve Battlefront yapımlarının geleceği de dahil olmak üzere ilginç bilgiler verdi. Battlefield’den başlayan Jorgensen, yakın zamanda bir devam oyununun çıkmayacağını doğruladı.

Bir sonraki Battlefield oyununun 2018’den önce gelmeyeceğini söyledi. Jorgensen, Battlefield’e Ultimate Team tarzı bir mod eklemenin yolunu bulmanın kolay bir iş olmadığını ve sadece düşüncesinin bile “heyecan verici” olduğunu ifade ediyor.

Ayrıca Jorgensen, yakında çıkacak olan Star Wars Battlefront oyunu hakkında da bilgi verdi. Bazı oyuncular, ilk oyunu yeterince derinliğe sahip olmadığı için eleştiriyordu. Jorgensen, bu eleştirileri haklı bulduklarını ve devam oyununda dikkate alacaklarını ifade etti.

14 milyon adet ile en çok satan Star Wars oyunlarından biri olan Battlefront, orijinal üçlemenin karakter ve mekanlarına odaklanıyor. Ancak Jorgensen yeni oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmak için yeni filmlerden de içerikler sunacağını söyledi Jorgensen, Battlefront 2’yi “çok daha büyük, daha heyecan verici bir Battlefront” olarak nitelendiriyor.

Resmi olarak duyurulmayan oyunun 2017 sonbaharında çıkması bekleniyor. İlk Battlefront’un bir sonraki genişleme paketi olan Rogue One: Scarif, yakında çıkacak olan filmden içerik ve karakterleri oyuna dahil edecek. DLC, film gösterime girmeden önce Aralık ayında yayınlanacak.