Anasayfa Haber Yeni Dark Souls 3 DLC’si Nerede Geçecek?

Yeni Dark Souls 3 DLC’si Nerede Geçecek?

Dark Souls 3 için çıkması beklenen ikinci ek görev paketi hakkında yeni söylentiler var.

Dark Souls 3 için beklenen ilk ek görev paketi Ashes of Ariandel bir kaç ay önce çıkmıştı. Yapımcı From Software’in bir sonraki ek görev paketi hakkında ise henüz yapım aşamasında olduğu haricinde bir bilgi yok.

Ancak oyun içindeki dosyaları kurcalayan bazı kullanıcılar ilginç bilgilere ulaşmayı başarmışlar. Çoğu firma ana oyunu yaparken, daha sonra DLC’lerde kullanılacak silah, karakter, harita bilgisi gibi verileri de önceden hazırlıyor. Dark Souls 3 içinde de buna benzer dosyalar mevcut.

Bu dosyaları kurcalayan kullanıcıların önüne Miyako no Moujia adı çıkmış. Bu Japonca bir isim ve oyunda The City of the Dead adıyla anılan bölgenin adı. Londor olarak da adlandırılan bu şehrin, bir sonraki DLC’nin geçeceği yer olacağı düşünülüyor.

Londor oyunda “hollow” olarak bilinenlerin yaşadığı bir bölge. Oyun içindeki bazı silah ve zırh dosyalarının da bu temaya uygun içerikler barındırdığı söyleniyor. Tabii bu silah ve zırhlar henüz oyun içinde erişime açık değiller ve büyük ihtimalle ikinci DLC ile birlikte kullanıma açılacaklar.