Anasayfa Haber Overwatch’a Büyük Güncelleme Geldi

Overwatch’a Büyük Güncelleme Geldi

Güncellemeyle birlikte oyuna pek çok kozmetik içerik ekleniyor.

Blizzard’ın başarılı FPS oyunu Overwatch, bugün büyük bir güncelleme aldı. Güncelleme, oyundaki iki küçük hatayı gideriyor. Bunlardan ilki, kullanıcıların profillerinde %100 olarak görünen silah isabeti oranları. Diğeri ise Junkrat’ın RIP-Tire yeteneğini kullanmadan önce yerleştirdiği Concussive Mine ve Steel Trap yeteneklerinin RIP-Tire kullanıldığında kaybolması.

Bu iki hatayı düzelten Blizzard, Blizzcon 2017’de duyurusunu yaptığı Blizzard World isimli haritayı da oyuna ekledi. Blizzard World, Blizzard’ın tüm oyunlarından hatıralar barındırıyor. Aşağıda haritanın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Yamayla beraber oyuna çok sayıda kozmetik içerik de ekleniyor. Overwatch kahramanlarını Blizzard’ın diğer oyunlarındaki karakterlere benzetilen bazı kostümler de oyuna dahil edildi. Doomfist’i Blackhand’e, Torbjörn’ü Magni Bronzebeard’e, Widowmaker’ı Nova’ya, Roadhog’u Butcher’a ve Zarya’yı Sonya’ya benzeten kostümler dikkat çekiyor.

Güncellemede ayrıca yeni Highlight giriş animasyonları ve spreyler de bulunuyor. Güncelleme, Battle.net uygulamasıyla otomatik olarak indirilebiliyor.

Yeni kozmetik içerikleri

Blizzard World haritası