Anasayfa Haber Heroes Of The Storm İçin Yeni Kahramanı Sızdırıldı

Heroes Of The Storm İçin Yeni Kahramanı Sızdırıldı

WarCraft evreninden Yrel, önümüzdeki günlerde Nexus’e katılacak.

Heroes of the Storm’un bir sonraki karakterinin hangi evrenden geleceği uzun bir süredir konuşuluyor. En son Nisan ayının sonlarında Diablo evreninden Deckard Cain’in dahil olduğu HotS, bu sefer WarCraft evreninden bir karakteri ağırlayacak.

HotS’un Güney Kore topluluğu tarafından ortaya çıkarılan ekran görüntüsü, gelecek kahramanın Yrel olacağını gösteriyor. Yrel, World of WarCraft’taki Dranei ırkından bir Paladin kahramanı.

Yrel’in özelliklerinin ve yeteneklerinin neler olacağı bilinmiyor. Ekran görüntülerinden yürütülen tahminler ise kahramanın bir Retribution Paladin yeteneklerine sahip olacağı yönünde. Bu da Yrel’in Assasin rolüne yerleşeceği anlamına geliyor.

Yrel, Heroes of the Storm’daki ilk Paladin olmayacak. Hali hazırda oyunda yer alan Uther da WarCraft hikayesinin efsanevi Paladin’lerinden biri. Fakat Uther, daha çok Holy Paladin yeteneklerine sahip. Bu da kendisini bir Healer yapıyor.

Yrel ile birlikte oyuna World of WarCraft’ın PvP savaş alanlarından biri olan Alterac Valley’in de ekleneceği konuşuluyor. Bunun gerçekleşmesi halinde HotS’a ilk defa bir WarCraft temalı harita eklenmiş olacak.

Yrel’in resmi duyurusunun önümüzdeki birkaç gün içinde yapılacağı tahmin ediliyor. Sonrasında 1 haftalık PTR sürecinin ardından gerçek sunuculardaki yerini alacaktır.