Anasayfa Haber Mephisto, Heroes Of The Storm’a Katılıyor

Mephisto, Heroes Of The Storm’a Katılıyor

Mephisto ile birlikte, yenilenmiş Hanamura haritasının da duyurusu yapıldı.

Blizzard’ın bütün oyunlarından karakterler barındıran MOBA oyunu Heroes of the Storm’a gelecek en yeni kahraman belli oldu. Diablo evrenindeki Prime Evil’lardan biri olan ve Diablo 2’de güçlü eşyalar elde etmek için binlerce kez öldürdüğümüz Mephisto, yakında Nexus’a katılıyor.

Menzilli bir hasar büyücüsü olan Mephisto, Gul’dan gibi hasarını zamana yayılmış bir şekilde veriyor. İşlevsel bir teleport yeteneği bulunan Mephisto, hasarını vermek için rakip kahramanların arasına dalıp, sonra da geri dönebilecek.

HotS oyuncuları tarafından uzun zamandır beklenen Mephisto, yetenekleriyle bekleyenlerini mutlu etmeyi başardı. Fakat oyuncular, kahramanın sesleri ve görüntüsü konusunda şikayetçi. HotS’taki Mephisto, Diablo 2’deki halinden bir hayli farklı. Blizzard’ın bu konuda bir değişiklik yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Mephisto, Diablo 2 yıllarında böyle görünüyordu.

Geçtiğimiz yıl yeterince dengeli ve eğlenceli olmadığı için kapatılan Hanamura haritası da yenileniyor. Yeni haritada yalnızca bir tane kargo aracı bulunacak ve her iki takım da itmek için mücadele verecek. Kargo aracı doğrudan Core’a değil, Blackheart’s Bay’deki gibi sırayla tüm binalara vuracak. Core ise kahramanların saldırılarına açık olacak.

Gamescom 2018’de açıklanan bu yeniliklerin önümüzdeki hafta PTR sunucularında yayınlanması bekleniyor. Sonrasındaki 2 hafta içinde de canlı sunuculara aktarılacaktır.