Anasayfa Haber Hearthstone, Yeni Başlayanlar İçin Kolaylaştırılıyor

Hearthstone, Yeni Başlayanlar İçin Kolaylaştırılıyor

Blizzard, Hearthstone’un gelecek güncellemesi ile ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Blizzard’ın kart oyunu Hearthstone, geçtiğimiz haftalarda aldığı Boomsday Project ek paketinin üzerine güncellemeler almaya devam ediyor. Hearthstone ekibi oyunun gelecek planlarıyla ilgili bir duyuru paylaştı.

Güncel metadaki çeşitlilikten dolayı memnun olduklarını söyleyen ekip, Giggling Inventor kartının biraz metadaki “güçlü Taunt minyonu” pozisyonunu doldurduğunu belirtti. Blizzard, neredeyse tüm destelerde kullanılan Giggling Inventor’da şimdilik herhangi bir değişiklik yapmayacak.

Oyuncular, Wild modunu aşırı dengesiz bulduklarını bir süredir dile getiriyorlardı. Blizzard, bunun farkında olduklarını ve oyuncuların önerilerini duymak istediklerini söyledi.

Mage, Rogue ve Warlock’a yeni kartlar geliyor

Bildiğiniz üzere dönem dönem bazı kartlar Hall of Fame’e gönderilerek Standard moddan çıkartılıyor. Çıkarılan kartlar dolayısıyla sayısı azalan sınıf kartları, yeni kartlarla tamamlanacak.

Mage’in Ice Block ve Ice Lance kartlarının yerini Icicle ve Tome of Intellect alacak. Warlock’un Power Overwhelming’inin yerini ise Call of the Void dolduracak. Rogue’un Conceal kartının yerini Pilfer dolduracak. 1 manalık kartların özelliklerinin birbirleriyle benzer olduğu dikkat çekiyor.

Oyuna başlayacak yeni oyuncular için son derece zor olan Hearthstone, bu zorluğu gidermek için dereceli modda önemli bir değişiklik yapıyor. Güncellemeyle birlikte yeni oyuncular, yeni oluşturulan 50. seviyeden başlayacaklar.

50 – 26 seviyeleri arasında yalnızca yeni oyuncular oynayabilecek. Bu seviyelerde derece yıldızı kaybetmek mümkün olmayacak. Yeni oyunculara bu seviye aralığında ekstra hediyeler verilecek.

Oyun içi turnuva modu yapılmayacak

Uzun bir zaman önce duyurulan oyun içi turnuva modu, geçici olarak rafa kaldırılıyor. Blizzard, bu özelliği isteyen oyuncu kitlesinin bir hayli dar bir kitle olduğunu ve daha geniş bir kitleye hitap edecek özelliklere odaklanmak istediklerini söyledi.

Oyuncular tarafından çok beğenilen Welcome kart paketi geri getirilecek. Bu sefer sınıfa özel Legendary minyon yerine, oyundaki 6 Legendary ejderha minyonundan biri garanti olarak hediye edilecek.

Son olarak, yeni paladin kahramanı Sir Annoy-O’nun duyurusu yapıldı. Sir Annoy-O, 17 Ekim’de başlayacak Hallow’s End etkinliğiyle birlikte aktifleşecek.