Anasayfa Haber Dreadlord, Heroes Of The Storm’a Nihayet Geliyor

Dreadlord, Heroes Of The Storm’a Nihayet Geliyor

Blizzard, HoTS için yeni Dreadlord kahramanının duyurusunu yaptı.

Blizzard’ın tüm oyun evrenlerinden karakterler içeren MOBA oyunu Heroes of the Storm, oyuncu kitlesinin uzun süredir beklediği önemli bir kahramana kavuşuyor. Şirket paylaştığı iki tane ipucu görselinin ardından, Dreadlord kahramanının oyuna dahil edeceğini duyurdu.

WarCraft evreninin karanlık iblis sınıflarından biri olan Dreadlord, aslında çok sayıda karakter içeriyor: Mal’Ganis, Tichondrius, Varimathras ve diğerleri. Blizzard’ın paylaştığı görselde çıkacak olan Dreadlord’un yeşil zırha sahip olduğu görülüyor.

WarCraft 3’te yeşil zırhlı tek Dreadlord ise Mal’Ganis idi. Mal’Ganis aynı zamanda Hearthstone’daki tek Dreadlord olduğu için, Blizzard çok yüksek ihtimalle HotS’a bu iblisi dahil edecektir.

WarCraft 3’te Bruiser/DPS karması olan Mal’Ganis, uyutma (Sleep), vurdukça canını doldurma (Vampiric Aura), alan etkili hasar (Carrion Swarm) ve güçlü bir iblis çağırma (Infernal) yeteneklerine sahipti. Bakalım Blizzard, HotS’ta nasıl bir yetenek setine yer verecek.

Yalnızca bir görsel ile duyuruyu yapan Blizzard’ın önümüzdeki birkaç gün içinde Mal’Ganis’in Spotlight videosunu yayınlaması ve PTR sunucusunda teste başlaması bekleniyor.