Anasayfa Haber Diablo Dizisinin Adı, Diablo: Reign Of Terror Olabilir

Diablo Dizisinin Adı, Diablo: Reign Of Terror Olabilir

Blizzard’ın online mağazasındaki yeni ürünler, yeni Diablo projelerinden birine işaret ediyor olabilir.

Blizzcon 2018 etkinliğinde Diablo serisiyle ilgili çok büyük haberler bekleniyor. Zira Blizzard geçtiğimiz aylarda “birden fazla Diablo projesi” üzerine çalıştıklarını duyurmuştu. Sonrasında da Diablo’nun Netflix animasyon dizisinin yapılacağı ortaya çıkmıştı.

Görünen o ki Blizzard, Blizzcon 2018 öncesinde Diablo ile ilgili hazırlıklarını hızlandırıyor. Geçtiğimiz günlerde online mağazasındaki Diablo temalı ürünlere yenilerini ekleyen şirket, eklediği bazı ürünlerle kafaları karıştırdı.

Öncelikle yeni poster ve tişörtlerde “Diablo Reign of Terror” adının verildiği görülüyor. Bu ismin, çok sayıdaki Diablo projesinden en az birinde kullanılacağı düşünülüyor.

Posterdeki çizim ise animasyon olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu çizimin Diablo 2’deki Diablo olduğu da dikkat çekiyor. Diablo 3’teki Diablo, posterdekinden oldukça farklıydı.

Duyurularının öncesinde çeşitli ipuçları paylaşarak hayran kitlesini heyecanlandırmayı seven Blizzard, Diablo’nun Twitter hesabından da satışa çıkan ürünlerinin reklamını yaptı. Reklamda 4 tane Diablo bardağı bulunurken, 4 farklı ürüne yer verilmiş olması da dikkat çekici. Blizzard, bununla Diablo 4’ün duyurusunu yapacağına işaret ediyor olabilir.

Blizzcon 2017’de Diablo evreniyle ilgili hiçbir duyuru yapmayan Blizzard, bu yılki Blizzcon’da Diablo’ya ağırlık verecek gibi görünüyor. Bakalım etkinlikte Diablo 4 duyurulacak mı.