Anasayfa Haber World Of Warcraft Oyuncusu, Çiçek Toplayarak 120. Seviyeye Ulaştı

World Of Warcraft Oyuncusu, Çiçek Toplayarak 120. Seviyeye Ulaştı

Doubleagent adlı oyuncu, Battle for Azeroth’ta yeni bir başarıya imza attı.

World of WarCraft’ın Mists of Pandaria ek paketinde Pandaren ırkı oyunculara sunulmuştu. Pandaren ırkını seçen oyuncuların, 10. seviyeye kadar bir dizi görev yaptıktan sonra devam edebilmek için Horde veya Alliance tarafını seçmesi gerekiyordu.

Fakat Doubleagent isimli bir oyuncu bu seçimi yapmayıp, Wandering Isle bölgesinde çiçek toplayarak seviye atlamaya devam etmişti. Doubleagent bu şekilde 90. seviyeye ulaşarak WoW topluluğunda tanınır hale gelmişti.

Aynı oyuncu bu başarısını Battle for Azeroth’ta da devam ettirdi. Doubleagent, yeni seviye sınırı olan 120’ye ulaşmak için yalnızca çiçek topladı. World of WarCraft’ta toplanan her çiçek, çok küçük miktarda tecrübe puanı veriyor. Oyuncu, bu küçücük tecrübe puanlarıyla 120. seviyeye ulaşmayı başardı.

Doubleagent’ın bu karakterle oynadığı toplam süre ise 196 gün. Yani her gün, günde 7 saat oynaması halinde yaklaşık 2 yıl gibi bir süre ediyor. World of WarCraft’ı 2 yıl boyunca yalnızca çiçek toplayarak oynamak da büyük sabır ve irade gerektiriyor.