Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Oyun Haritası Çok Büyük Olacak

Cyberpunk 2077 Oyun Haritası Çok Büyük Olacak

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin oyun haritasının Witcher 3’ten de büyük olacağını açıkladı.

Gelecek yıl piyasaya çıkacağı tahmin edilen ve büyük bir merakla beklenen Cyberpunk 2077, CD Projekt RED tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Geliştiriciler oyunun sosyal medya kanalları üzerinden sorulan önemli bir soruyu yanıtladı.

Bir takipçi Cyberpunk 2077’nin haritasının Witcher 3’e oranla ne büyüklükte olacağını sordu. CD Projekt Red, “Night City’de 6 tane semt bulunuyor. Fakat tam olarak kaç metrekare olduğunu saymadık. Ayrıca bu şehir karışık bir yapıya sahip. Çok sayıda bina var ve bu binalar kat kat.” cevabını verdi.

CDPR yetkilisi “60 metrekarelik bir alana, yüksek binalarda 120 metrekarelik alan sığdırabilir. Oyunda bulunacak çok sayıda yüksek bina, keşfedilebilir olacak. Ve bu binaların her bir katında bol miktarda etkinlik olacak. Witcher 3 ise Cyberpunk 2077’den çok daha düz bir yapıdaydı. Etkinlikler ise dağınıktı.” diyerek cevabını tamamladı.

Cyberpunk 2077 haritasında gezilebilir alanların sadece binalarla sınırlı olmayacağı, dünyanın yerin altına doğru da uzanacağı da bir sır değil. Oyunun paylaşılan oynanış videolarında da alanların ne kadar dolu ve aktif olduğunu izlemiştik.