Anasayfa Haber Crash Team Racing Remake Duyurulabilir

Crash Team Racing Remake Duyurulabilir

Activision’ın Crash Bandicoot – Remake serisini genişleteceği tahmin ediliyor.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, 5 milyonun üzerinde satışa ulaşarak Activision’ı şaşırtmıştı. Bu başarının ardından Activision CEO’su Eric Hirshberg, farklı Crash Bandicoot projelerine yönelebileceklerini dile getirmişti.

Activision CEO’sunun ardından N.Sane Trilogy’yi geliştiren Vicarious Visions şirketi de Crash Team Racing adını kullanarak çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Bu olayların üzerinden bir buçuk sene geçmesiyle birlikte, Activision’ın CTR Remake’i duyuracağı tahmin ediliyor.

PlayStation Access yöneticisi Hollie Bennett, Twitter’da bir görsel paylaştı. Görselde 2 tane turuncu zar görülüyor ve bir de not bulunuyor. “Sliding into the Game Awards” cümlesindeki “sliding” kelimesinin, CTR’deki araç kaydırma hareketi olduğu düşünülüyor.

Otomobillerde kimi kullanıcılar dekorasyon amacıyla aynaya çift zar aksesuarı asarlar. İpucundaki zarların da bir yarış oyununa işaret ettiği düşünülüyor. Zarların turuncu olmasının da doğrudan Crash Bandicoot karakterine işaret ettiği tahmin ediliyor.

Nottaki tarih bugünü gösteriyor. Bakalım bu kadar ipucu gerçekten CTR Remake oyununu da getirecek mi.