Anasayfa Haber WoW’da Taraflar Arası İletişim Artık Mümkün

WoW’da Taraflar Arası İletişim Artık Mümkün

Blizzard, taraflar arası iletişime imkan sağlayan iksiri oyuna ekledi.

Son dönemde gerek HotS, gerek Diablo, gerekse yeni WoW ek paketi Battle for Azeroth’la oyunculardan tepki toplayan Blizzard, oyunlarını hayranlarına tekrar sevdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. World of WarCraft’a getirilen yeni özellik ise oyunculara farklı bir deneyim sağlayacak.

WoW’da oyuncular, karakterlerini oluşturmadan önce 2 taraftan birini seçiyor; Alliance ve Horde. Bu iki taraf arasındaki oyuncular, birbirlerinin oyun içinde söylediklerini anlayamıyorlar. Yazılan cümleler, karşı tarafa anlamsız kelimeler olarak yansıtılıyor.

Elixir of Tongues isimli yeni iksir ise 1 saat boyunca karşı tarafın söylediklerini anlamaya imkan sağlıyor. Bu iksirin oyunun kodlarında Classic döneminden bu yana, yani yaklaşık 14 yıldır bulunduğu söyleniyor.

Alchemy mesleği için hazırlanan bu iksir, oyuna bu zamana kadar hiç dahil edilmemiş. Şimdi ise Dalaran’ın kanalizasyon bölgesinde Fizzi Liverzapper isimli NPC’den 30 altın karşılığında satın almak mümkün.

RPG sunucularında oynayan oyuncular, iksirin 30 altınlık fiyatını yüksek bulduklarını dile getiriyorlar. Bakalım Elixir of Tongues, Alliance ve Horde arasında etkileşime nasıl katkıda bulunacak.