Anasayfa Haber Blizzard Yeni Yıl İndirimleri Başladı

Blizzard Yeni Yıl İndirimleri Başladı

Blizzard’ın pek çok oyunu yeni yıl indirim kampanyasına dahil ediliyor.

Steam indirimlerinin başlamasının ardından Blizzard da yılbaşı indirim kampanyalarını duyurdu. Blizzard’ın indirimleri, 6 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya neredeyse tüm Blizzard oyunlarını kapsıyor. Activision da güncel oyunlarıyla kampanyaya dahil oluyor.

Bu kampanyada Overwatch ve Diablo 3’ün tüm sürümlerinin fiyatları %50’ye kadar indirimli olacak. World of WarCraft: Battle for Azeroth’un tüm sürümlerinde 20’şer dolar indirim yapılırken, kozmetik eşyalar da %65’e kadar indirimli olacak.

StarCraft 2 Campaign Collection ve StarCraft Remastered sürümlerinin fiyatları %33 düşürülüyor. İndirimli ürünler arasına Blizzcon 2018 Virtual Ticket de dahil edilmiş. %20 indirimli satılan bu sanal biletleri alarak, Diablo Immortal duyurusunu yeniden izleyebilir ve biletle birlikte verilen kozmetik eşyalara sahip olabilirsiniz.

Hearthstone’da Winter Veil Wonder 30’lu kart paketi 20 dolardan satışa çıkarıldı. Geçtiğimiz günlerde fişi çekilen Heroes of the Storm’a yeni güncelleme gelmesine rağmen herhangi bir kampanyaya dahil edilmedi. Call of Duty: Black Ops 4 ve Destiny 2: Forsaken oyunlarında da %40’a varan indirimler yapılıyor.