Anasayfa Haber Half-Life 2: MMod Yayınlandı

Half-Life 2: MMod Yayınlandı

MMod, Half-Life 2’nin tüm oynanış detaylarında ince ayarlamalar yapıyor.

2004’te piyasaya çıkan Half-Life 2 için çeşitli modlar geliştirilmeye devam ediyor. MMod da bu modlardan biri. MMod, oyunun detayları, grafikleri, animasyonları ve seslerinde iyileştirmeler yaparak, oyuncuya daha iyi bir oynanış tecrübesi sağlamayı hedefliyor.

Yapay zekada iyileştirmeler içeren mod, aynı zamanda orijinal Half-Life 2 ve ek paketlerindeki hataları da düzeltiyor. Yepyeni görsel efektlerin kullanıldığı modda, seslerin de büyük kısmında değişiklikler yapılmış.

Tüm bu ayarlamaların opsiyonel olması ve ayarlar menüsünden kapatılıp açılabilmesi de büyük avantaj. Örneğin yeni görsel efektlerden birini beğenmediyseniz, ayarlara girip kolaylıkla iptal edebilirsiniz.

MMod, bir diğer Half-Life 2 modu olan Half-Life 2: Update ile birlikte de çalışabiliyor. Ayrıca Episode 1 ve Episode 2 de uyumluluk listesine dahil edilmiş.

Geliştirilmesi 9 yıl süren modun çalışması için orijinal Half-Life 2 oyunlarına Steam’de sahip olmanız ve yüklü olması gerekiyor. Ayrıca Source SDK Base 2013’ü yükleyip, beta sürümü modunu “Upcoming” olarak ayarlamanız gerekiyor. Sonrasında Steam’i yeniden başlatıp oyunu oynayabilirsiniz.

MMod’u indirmek için tıklayın.