Anasayfa Haber Yeni Call Of Duty Yakında Duyurulabilir

Yeni Call Of Duty Yakında Duyurulabilir

Infinity Ward, Twitter hesabından ilginç bir görüntü paylaştı.

3 ayrı yapımcı şirket tarafından sırayla geliştirilen Call of Duty serisi, geçtiğimiz yıl Black Ops 4 ile büyük beğeni topladı. Treyarch’ın geliştirdiği Black Ops 4’ten sonra, bu yılın yeni oyununu geliştirme sırası Infinity Ward’a geldi.

Infinity Ward, Modern Warfare serilerini, Ghost’u ve Infinite Warfare’i geliştirmişti. Son oyununu 2016’da piyasaya süren şirketin, planlarda bir değişiklik olmaması halinde bu yıl yeni oyununu çıkarması bekleniyor. Şirketin topluluk yöneticisi de birkaç gündür paylaştığı görüntülerle bunu doğruluyor.

Paylaşılan videolarda kuru kafaların ön plana çıkarıldığı dikkat çekiyor. Infinity Ward ile kuru kafalar bir araya geldiğinde de akıllara Modern Warfare 2’nin ana karakteri Simon “Ghost” Riley geliyor. Spoiler vermeden söyleyelim, Simon Riley’in yeni bir oyunda görünmesi pek mümkün değil. Bunun olması için yeni oyunun Modern Warfare 2’nin öncesinde geçmesi gerekiyor.

Bir kesim bu ürkütücü görüntülerin yeni bir Call of Duty: Ghosts oyununa işaret ettiğini düşünürken, bazı kaynaklar yeni oyunun Ghosts 2 olmayacağını belirtiyor. Muhtemelen Actvision birkaç haftaya yeni Call of Duty oyununun duyurusunu yapacaktır.

https://twitter.com/ashtonisVULCAN/status/1080329677988720641