Anasayfa Haber Crash Team Racing Nitro-Fueled İçin Yeni Video Yayınlandı

Crash Team Racing Nitro-Fueled İçin Yeni Video Yayınlandı

Crash Team Racing için yayınlanan yeni videoda oyun içi yarış görüntüleri yer alıyor.

Activision, geçtiğimiz Aralık ayında PlayStation 1’in en sevilen oyunlarından Crash Team Racing’i yenileme çalışmalarına başlandığını duyurmuştu. Duyuruyla birlikte pist ve mekan görüntülerinin ağırlıkta olduğu bir video da paylaşmıştı. Şimdi de oyunun oynanışını sergileyen bir video yayınlandı.

Videoda pist tasarımlarının fazlasıyla detaylı olduğu dikkat çekiyor. Ayrıca karakter animasyonları da bir hayli iyi. Oynanışa baktığımızda ise orijinal Crash Team Racing’ten çok da farklı olmadığını görüyoruz.

Roketler, zıplamayla birlikte arabayı kaydırmalar, çeşitli özellikler kazandıran kutular ve turbo hızlandırıcılar olduğu gibi korunmuş. Hatta roketin isabet ettiği arabalarda ekstra fırlatma fiziği kullanılması yerine, tıpkı orijinalinde olduğu gibi garip bir zıplama animasyonu kullanılmış. Bu da oynanışın muhtemelen aynen korunacağına işaret ediyor.

Crash Team Racing Nitro-Fueled, 21 Haziran’da piyasaya çıkacak. Öncelikli olarak Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4’e çıkacak olan oyunun, tıpkı Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gibi sonradan PC’ye geleceği tahmin ediliyor. Yeni videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.