Anasayfa Haber Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Geliştiriliyor

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered Geliştiriliyor

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered sürümünün PEGI derecelendirmesinin yapıldığı ortaya çıktı.

Call of Duty: Modern Warfare serisi, tek kişilik hikaye moduyla pek çok oyuncunun beğenisini kazanmıştı. Activision da ilk Modern Warfare oyununun Remastered sürümünü yayınlamıştı. Görünen o ki ikinci oyunun da Remastered sürümü geliştiriliyor.

Oyunların çeşitli yaş gruplarına göre sınıflandırmasından sorumlu olan kurum PEGI’nin resmi web sitesinde, Modern Warfare 2’nin derecelendirmesi yayınlandı. Haberin yayılmasıyla birlikte oyunun derecelendirmesi de siteden hızlı bir şekilde kaldırıldı.

Derecelendirmenin yalnızca oyunun tek kişilik modunu kapsadığı söyleniyor. Dolayısıyla Modern Warfare 2’nin multiplayer kısmının Remastered’a dahil edilip edilmeyeceği bilinmiyor.

Diğer taraftan, bu derecelendirme yalnızca PlayStation 4 sürümünü kapsıyor. Activision’ın bu oyunu en azından ilk etapta yalnızca PlayStation 4 için çıkarabileceği tahmin ediliyor.

Modern Warfare 2, 2009’da piyasaya sürülmüştü. Tek kişilik senaryo modundaki bazı görevler sebebiyle de (No Russian) büyük tepki toplamıştı. MW2, bu bölümüyle oyun tarihine geçti denebilir. No Russian bölümü hala sık sık internet esprilerine konu oluyor.