Anasayfa Haber Red Dead Redemption 2 PC İçin Duyuruldu

Red Dead Redemption 2 PC İçin Duyuruldu

Rockstar tarafından geliştirilen ve 2018’in en iyi oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2 PC oyuncuları için satışa çıkıyor.

GTA, Bully ve Red Dead Redemption gibi imza oyunlara/oyun serileri piyasaya süren Rockstar Games, sürpriz bir şekilde Red Dead Redemption 2’yi PC için duyurdu. Sürpriz diyoruz çünkü, ilk oyun topluluğun tüm baskılarına rağmen aska PC için satışa sunulmamış, Xbox 360 ve PS3’e özel kalmıştı.

RDR2 özel ön sipariş bonuslarıyla beraber 9 Ekim’de Rockstar PC Launcher üzerinden satışa açılacak. Böylece geçtiğimiz dönemde ortaya çıkan söylentiler ve kanıtlar da gerçekleşmiş oldu. Rockstar’ın bu hamleyi yapmasının en büyük sebepleri arasında rekor kıran GTA 5 PC satışları olabilir. Özellikle Online bölümde halen çok ciddi bir oyuncu kitlesi bulunuyor.

Red Dead Redemption 2 PC çıkış tarihi ise 5 Kasım olarak planlandı. Ayrıca henüz açıklanmayan bir aralıkta Google Stadia için de satışa sunulacak. RDR2, Aralık ayında ise bu kez Steam’e gelecek. Rockstar ön sipariş bonuslarını sadece Rockstar Game Launcher üzerinden sipariş verenlere dağıtacak.

Red Dead Redemption 2 Ön Sipariş bonusları arasında şunlar bulunuyor:

  • Hikaye modu için savaş atı
  • Hikaye modu için hazine haritası
  • Hikaye modu için para bonusu
  • Red Dead Online için 50 altın külçesi

Red Dead Redemption 2 sistem gereksinimleri ve oyunun PC’de nasıl görüneceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.