Anasayfa Haber Samsung Galaxy S11 Özellikleri Sızdı

Samsung Galaxy S11 Özellikleri Sızdı

Samsung Galaxy S11 özellikleri

Şubat ayında tanıtılacak olan Samsung Galaxy S11 özellikleri sızdırıldı. Sızıntıyla beraber Galaxy S serinin batarya ve kamera özellikleri ortaya çıktı.

Ağustos ayında Galaxy Note 10 modellerini tanıtan Samsung, şimdi de Şubat ayında Galaxy S11 serini tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy S10 ile beraber ekran tasarımı konusunda radikal değişikliklere imza atan Samsung, Galaxy S11 modelinde de bu yenilikleri devam ettirmek istiyor. Son paylaşılan raporlara göreyse, Samsung Galaxy S11 özellikleri ortaya çıktı.

108 MP Kamera, Space Zoom ve 5G Desteği!

2020 yılına Galaxy S11 serisiyle hızlı bir giriş yapmak isteyen Samsung, bildiğiniz gibi bir süredir S11 üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Şimdilik, Samsung tarafından sır gibi saklanan telefonun merak edilen teknik özellikleri Evan Blass tarafından gün yüzüne çıkartıldı.

Samsung Galaxy S11 özellikleri

Bu kısımda serinin 5 farklı varyantı olacağına dikkat çeken Blass, S11’in 108 MP ana kameraya, 5G bağlantı desteğine ve daha büyük bir bataryaya ev sahipliği yapacağını belirtiyor. Bunun haricinde Evan Blass, Şubat 2020’de tanıtılacak telefonların sırasıyla 6.4 inç, 6.7 inç ve 6.9 inç boyutlarında olacağının da altını özellikle çiziyor.

Uygun Fiyatlı Galaxy S11e Geliyor!

Şimdilik, Evan Blass’ın yapmış olduğu sızıntılar ile ilgili Samsung cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak, Blass’ın söylentileri doğruysa Samsung, Şubat 2020’de serinin giriş modeli olacak olan Galaxy S11e’yi de tanıtabilir. Aktarılan bilgilere göre bu telefonun ekran boyutu ise 6.4 inç veya 6.2 inç olacak.

Bunun haricinde sızdırılan bir diğer model ise Galaxy S11. Serinin ortanca modeli olarak lanse edilecek olan S11, 6.7 inçlik bir ekrana ekrana ev sahipliği yapacak. Galaxy S11+ modelinde ise 6.9 inçlik bir ekran paneline yer verecek olan Samsung, aynı zamanda serinin ortanca ve üst seviye modelinde kıvrımlı ekranları tercih edeceğini görmekteyiz.

Blass tarafından aktarılan bir diğer bilgi ise S11’in 108 Megapiksel kameraya ve Space Zoom adı verilen 5X yakınlaştırmalı bir periskop kameraya sahip olması olarak karşımıza çıkıyor.

Kamera özellikleriyle dikkatleri üzerine çekecek olan Samsung’un yeni amiral gemisi, aynı zamanda Exynos 9830 ya da Snapdragon 865 işlemcisine ev sahipliği yapacak. Tabii, daha önceden olduğu gibi telefonun işlemcisinin cinsi satışa sunulacağı bölgeye göre Exynos veya Snapdragon şeklinde değişecek.

Şubat’ın İkinci Yarısı Tanıtılacak!

Şimdilik, Galaxy S11 serinin çıkış tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak, Samsung’a yakın birçok kaynak S11 serinin Şubat ayının ikinci yarısında tanıtılacağını işaret ediyor.

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy A51 Görselleri Sızdı