Anasayfa Haber Intel Comet Lake-S İşlemcilerin Test Sonuçları Sızdı

Intel Comet Lake-S İşlemcilerin Test Sonuçları Sızdı

Intel’in yeni nesil Comet Lake-S işlemcilerinin test sonuçları sızdı. Geekbench test sonuçları sızdırılan işlemciler hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkmış oldu.

Geçtiğimiz gün Geekbench’in test sayfaları güncelleme aldı. Bu güncelleme sonrasında Intel’in yeni işlemcisi olması beklenen Comet Lake-S’in 6 ve 10 çekirdekli versiyonlarının performans skorları da gün yüzüne çıktı. İşlemcilerin bilgilendirme bölümüne bakıldığında, Lake-S’ler hakkında önemli bilgiler edinebiliyoruz.

10 çekirdek ve 20 thread’li versiyon 1.51 GHz saat hızı sunarken, bu saat hızı Turbo Boost ile 3.19 GHz seviyesine çıkabiliyor. İşlemcilerin her bir L1 için 32 KB, L2 için 256 KB ve L3 için 20 MB ön bellek ayırıyor. Bu da Comet Lake-S içerisinde bulunan her bir çekirdeğin 2 MB L3 cache’e sahip olduğu anlamına geliyor.

Diğer masaüstü işlemcilerde olduğu gibi, Comet Lake-S de entegre grafik işlemcisiyle beraber gelecek. İşlemcide bulunan grafik ünitesi Intel UHD Graphics 630 olarak görünüyor. İşlemcinin hem 6 hem de 10 çekirdekli versiyonlarının test sonuçlarını aşağıda paylaştığımız görseller üzerinden inceleyebilirsiniz.