Anasayfa Haber Bülten Blizzard Oyunlarında Kış İndirimleri Başladı

Blizzard Oyunlarında Kış İndirimleri Başladı

Blizzard kış indirimleri başlıyor. Blizzard oyunlarında bugünden başlayarak (27 Kasım), 2 Aralık’a kadar sürecek indirimler ile firmanın oyunlarına çok daha uygun fiyatlarla ulaşabileceksiniz.

İndirime giren oyunların listesi şu şekilde:

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Battle for Azeroth’ta (Standard, Digital Deluxe Sürümü veya Digital Deluxe Yükseltmesi) ve diğer Digital Deluxe eşyalarında yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra yeni oyuncuların aboneliği ilk ay yüzde 50 indirimli. Aboneliğin hem World of Warcraft hem de World of Warcraft Classic’e erişim sağladığını hatırlatalım.

Overwatch

Standart Sürümde yüzde 25, PC için olan Legendary Edition’da ise yüzde 50 indirimler başladı. Ayrıca bugünden itibaren 4 Aralık’a kadar oyunun PC, PS4 ve Xbox One sürümlerini ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

Hearthstone

Hearthstone Kahramanları Alleria Windrunner, Magni Bronzebeard ve Medivh’i  yüzde 30 indirimle satın alabilirsiniz.

Diablo III

Ana oyun ve Reaper of Souls genişleme paketinde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra Eternal Collection, Battle Chest, Rise of Necromancer ve Reaper of Souls Digital Deluxe sürümlerinde indirimler başladı.

Heroes of the Storm

Welcome to the Nexus ve Heroic Reinforcements Paketlerinde yüzde 30’a varan indirim yapılmış. Ayrıca sadece oyun içinde yer alan 360-day Stim Pack de yüzde 33 indirimli.

StarCraft: Remastered ve StarCraft II

StarCraft Remastered ve StarCraft II ek paketleri ile oyun içi yorumlar yapan sunuculara yüzde 50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. StarCraft Remastered ve Cartooned paketi de yüzde 40 indirimde.

BlizzCon 2019 Sanal Bileti

Sanal biletler şimdi yüzde 15 indirimli. Bu biletle BlizzCon 2019 boyunca sadece Sanal Bilet sahiplerinin erişim sağlayabildiği özel yayınları tekrar tekrar izleyebilir ve birçok Blizzard oyununda çeşitli hediyeler kazanabiliyorsunuz.