Anasayfa Haber Xiaomi Mi 10 Çıkış Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 10 Çıkış Tarihi Açıklandı

Xiaomi Mi 10 çıkış tarihi

Xiaomi Mi 10 çıkış tarihi şirketin Twitter sayfası üzerinden resmi olarak açıklandı.

Koronavirüs tehlikesi nedeniyle Çin’de düzenlenecek olan lansmanları iptal ettiğini açıklayan Xiaomi, merakla edilen Xiaomi Mi 10 modelinin çıkış tarihini resmi olarak açıkladı.

Bildiğiniz üzere Xiaomi, daha önceki amiral gemisi modellerini ilk önce Çin’de düzenlediği lansmanlarla gün yüzüne çıkartıyordu. Daha sonrasında ise amiral gemisi telefonlarını her yılın Şubat ayında düzenlenen MWC etkinliklerinde global olarak tanıtan Xiaomi, bu yıl koronavirüs tehlikesi nedeniyle bir ilke imza atacak. Bu doğrultuda şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, bir süredir sızıntılara konu olan Mi 10 Pro ve Mi 10 modelleri 23 Şubat 2020 tarihinde İspanya’nın başkenti Barcelona’da düzenlenecek bir basın toplantısı ile resmiyet kazanacak.

24-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan MWC 2020 etkinliğinden bir gün önce resmi olarak tanıtılacak olan Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun en dikkat çekici özelliği ise 108 Megapiksel çözünürlüklü kameralar olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi Mi 10 Özellikleri Nasıl Olacak?

23 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan her iki modelde Snapdragon 865 işlemciye ve en az 8 GB LDDR5 RAM’a ev sahipliği yapacak. Bunun haricinde Mi 10 için en üstte 12 GB RAM sunulacakken, serinin üst seviye modelindeyse en üstte 16 GB RAM’a yer verileceğini görmekteyiz. Her iki modelde de 4.500 mAh boyutundaki bataryaya yer verecek olan Xiaomi’nin ayrıca Mi 10’u 440 dolardan, Mi 10 Pro modelini ise 544 dolardan satışa sunması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi Note 10 Fiyatı ve Özellikleri