Anasayfa Haber GeForce Now 1 Milyon Aboneye Ulaştı

GeForce Now 1 Milyon Aboneye Ulaştı

GeForce Now 10 Yeni Oyun ve Ansel

NVIDIA GeForce Now aradan geçen kısa sürenin ardından 1 milyon abone sayısını aştı.

NVIDIA, bulut tabanlı oyun servisi GeForce Now’u bu ayın başlarında hizmete açmıştı. Bu hizmet ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada büyük ilgi gördü ve kısa sürede 1 milyon abone sayısına ulaştı.

GeForce Now, ilk olarak Activision Blizzard sonrasında ise Bethesta oyunlarını kaybetti. Bethesda oyunlarından yalnızca Wolfenstein: Youngblood RTX desteği ile yerini koruyor. Görünüşe bakılırsa NVIDIA yapımcı ile bu oyun için özel bir anlaşma yapmış.

Bazı önemli oyunlar kaldırılsa bile GeForce Now kütüphanesi oldukça zengin ve popülerliğini korumaya devam ediyor. Şirket, önünde halen eklenecek birçok oyun olduğunu ve ilerleyen günlerde kütüphanesi zenginleştireceğini söylüyor.

Hizmette kullanmak istediğiniz herhangi bir oyunun tam satın alma fiyatını ödemenizi gerektiren Stadia’nın aksine GeForce Now, anlaşmanın bir parçası olarak tüm oyun kütüphanelerinize erişim imkanı sağlıyor. GeForce Now’un tutulmasının sebebi ve albenisi ise burada yatıyor diyebiliriz.

Çıkış yaptığı andan itibaren Cyberpunk 2077‘nin bu platforma RTX desteği ile ekleneceğini zaten biliyoruz. Activision Blizzard ve Bethesta gibi yapımcıların da yeni anlaşmalarla birlikte platforma geri dönmesi bekleniyor.

Oyun deneyimlerinizi paylaşmak ve karşılaştığınız problemlere çözüm aramak için Technopat Sosyal‘i ziyaret edebilirsiniz. Keza platform çıktığı günden bu yana okurlarımızın oldukça ilgili olduğunu ve platformla ilgili konular açtığını gözlemliyoruz.

İlginizi çekebilir: Bulut Tabanlı Oyun Servisi GeForce Now Çıktı