Anasayfa Haber Apple, iPhone 9 Plus Üzerinde Çalışıyor

Apple, iPhone 9 Plus Üzerinde Çalışıyor

iPhone 9 Plus

Sızdırılan iOS 14 kodları, uygun fiyatlı iPhone 9 Plus modelini gün yüzüne çıkarttı.

Hatırlarsanız, daha önceden 9to5Mac tarafından keşfedilen iOS 14 kodlarını siz değerli okurlarımız ile paylaşmıştık. Bu kodlar üzerinde Apple’ın hazırlığında olduğu iPhone 9 modeline ilişkin bir takım detayları ortaya çıkartan 9to5Mac sitesi, şimdi de uygun fiyatlı iPhone 9 Plus modeline ait verilere erişti. Yaşanan bu gelişmeyle beraber Apple’ın iPhone 9’un haricinde iPhone 9 Plus modeli üzerinde de çalıştığı ortaya çıktı.

iPhone 9’a kıyasla daha büyük bir ekrana sahip olacağı tahmin edilen modelde 5.5 inç’lik bir ekrana yer verilemesi bekleniyor. 5.5 inç’lik ekranın dışında iPhone 9’da olduğu gibi A13 Bionic işlemcisinden güç alacağı belirtilen modelin 4 GB RAM’a sahip olacağı tahmin ediliyor. Bu detayların haricinde serinin Plus modelinde tek kamera yerine aynı zamanda çift kamera kuruluma yer verileceği de ön görülüyor.

iPhone 9 Plus

Fiyat bakımından ise iPhone 9’a kıyasla 100 dolar daha pahalı olacak olan iPhone 9 Plus’ın 499 dolardan satışa sunulması bekleniyor.  Son olarak Mart ayı içerisinde resmi olarak lanse edilmesi beklenen modeller, koronavirüs nedeniyle daha ileri bir tarihte de tanıtılabilir.

İlginizi Çekebilir: Apple A14, 3 GHz Hızını Geçen İlk ARM Tabanlı Mobil İşlemci Olabilir