Anasayfa Haber The Last of Us Part II’nin Yeni Fragmanı Yayınlandı

The Last of Us Part II’nin Yeni Fragmanı Yayınlandı

The Last of Us Part II oynanış videosu

Merakla beklenen The Last of Us Part II’nin yeni fragmanı Naughty Dog tarafınca yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde The Last of Us Part II’nin geliştirilme sürecinin tamamlandığı Neil Druckman tarafından resmi olarak açıklanmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından bugün ise yeni The Last of Us Part 2 fragmanı yayınlandı.

The Last of Us Part II Fragmanı 

Normal şartlarda 22 Şubat tarihinde piyasaya sunulacak olan oyunun çıkış tarihi, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını yüzünden ilk olarak 29 Mayıs’a ertelendi. Yapılan bu ertelenmenin hemen ardından Nisan ayında bir kez daha erteleme haberi ile karşımıza çıkan oyunun, bu sefer de süresiz olarak ertelendiği açıklandı.

Üst üste gelen erteleme haberlerinden sonra oyuncuları sevindiren haber ise Sony cephesinden geldi. Sony tarafınca yapılan resmi açıklamada The Last of Us Part 2’nin 19 Haziran‘da piyasaya sunulacağı müjdelendi.

Toplamda 100 GB depolama alına sahip olacağı açıklanan oyun halihazırda PlayStation Store üzerinden ön sipariş verilebiliyor. Toplamda 429 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olacağı açıklanan oyunun aynı zamanda Türkçe dil ve Türkçe dublaj seçeneğine de ev sahipliği yaptığını belirtelim.

İlginizi çekebilir: Halo 2 Anniversary PC Çıkış Tarihi Açıklandı