Anasayfa Haber Windows 10 Mayıs Güncellemesi İndirmeye Sunuldu

Windows 10 Mayıs Güncellemesi İndirmeye Sunuldu

Windows 10 2004 tüm kullanıcılar için dağıtılmaya başlandı.

Windows 10 sürüm 2004’ün bizlere neler getireceğini ayrıntılı bir şekilde ele almıştık. Microsoft, bir süredir beklenen Windows 10 Mayıs 2020 Güncelleştirmesi’ni (sürüm 2004) kullanıma sunmaya başladı.

Bu sürüm ile disk kullanım sorunlarının tarihe karışmasını ümit ediyoruz. Ayrıca Not Defteri, Cortana, Hesap Makinesi, Windows Hello, Xbox Game Bar, Bluetooth ile gelişmiş ağ bağlantıları, Microsoft Edge bellek geliştirmeleri ve erişilebilirlik iyileştirmeleri gibi sayısız geliştirme yapıldı.

Öte yandan yeni güncelleme ile birlikte DirectX12 Ultimate yetenekleri ortaya çıkıyor. Artık görev yöneticisinde ekran kartı sıcaklığını da görebileceğiz. Bilgisayarı buluttan sıfırlama, bildirim özelleştirmeleri ve arama iyileştirmeleri ise diğer ayrıntılardan.

Mayıs 2020 güncellemesini yüklemek için Ayarlar> Güncelleme ve Güvenlik> Windows Update yolunu izleyebilirsiniz. Buna ek olarak Windows Güncelleme Asistanını kullanmak veya ISO dosyasını indirmek için Windows 10 resmi web sayfasını kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Windows 10’da HTTPS üzerinden DNS Etkinleştirme