Anasayfa Haber Far Cry 6, Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir

Far Cry 6, Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir

Far Cry 6 tanıtım tarihi

Oyuncular tarafından merak edilen Far Cry 6 önümüzdeki ay duyurulabilir.

Far Cry 6 çıkış tarihi ile ilgili yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Hatırlarsanız, Ubisoft geride bıraktığımız günlerde şirketin 2020 ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıklamıştı. Yapılan açıklamada ise geliştirici firma Mart 2021‘e kadar beş adet AAA oyun çıkartacaklarını müjdelemişti. Bugün ise yayınlanan raporlar ile beraber Ubisoft’un yeni AAA oyununu ne zaman duyuracağı ortaya çıktı.

Gamereactor.dk adlı internet sitesi tarafından servis edilen bilgiler doğrultusunda oyuncular tarafından merakla beklenen Far Cry 6 ile ilgili ilk detayların, 12 Temmuz 2020 tarihinde TSİ 22:00‘da düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinlikte gösterileceğini görmekteyiz.

Şimdilik, yeni Far Cry oyunu ile ilgili herhangi bir detayın paylaşılmadığını da belirmekte yarar var. Ancak yapımcı firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda serinin yeni oyunun ABD yerine daha egzotik bir bölgede geçeceği iddia ediliyor.

Bahsi geçen Ubisoft Forward etkinliğinde henüz hangi oyunların gösterileceği bilinmiyor. Ancak yapımcı firmaya yakın kaynaklarca doğrulanan bilgilere göre, bu etkinlikte Watch Dogs Legion, Gods and Monsters ve Rainbow Six Siege Quarantine gibi oyunlar hakkında yeni detayların da paylaşılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir: Need for Speed Heat Çapraz Platform Desteğine Kavuştu